New packaging needed?
Ontdek meer
New packaging needed?
Ontdek meer

PONT PACKAGING,
DE JUISTE PARTNER
VOOR AL UW  VERPAKKINGEN

Bij Pont ontwikkelen en patenteren we verpakkingen op maat in glas of kunststof voor de marktsegmenten food & beverage, vitaminen & sportvoeding, chemische producten, OTC/ farma, persoonlijke verzorging en huisdierenverzorging.

Door te luisteren naar onze klanten en hun marktvereisten hebben we specifieke branche kennis opgebouwd. Onze nauwe relatie met klanten heeft ervoor gezorgd dat Pont als betrouwbare internationale partner wordt erkend.

Onze lange ervaring in verschillende markten stelt ons in staat om al uw glazen en kunststof verpakkingsvereisten te begrijpen en om te zetten in een passend voorstel. Onze deskundige teams willen u graag adviseren over de juiste materiaalkeuze of u helpen de juiste sluiting te vinden.

VIND UW IDEALE VERPAKKING

PER TYPE :

door trefwoorden :

VIND UW SUSTAINABLE VERPAKKING

Onze services

Pont kan u helpen uw eigen verpakking te creëren, of het nu een glazen oplossing is of een van kunststof. Op basis van het bestuderen van uw wensen kan onze ontwerp afdeling u begeleiden door iedere fase van de ontwikkeling en voortgang van uw verpakking.

UNIEKE OPLOSSINGEN CREËREN

GEPERSONALISEERDE VERPAKKING

Onze
logistieke ondersteuning

Bij Pont weten we dat u zich moet concentreren op zakelijke groei. Daarom zorgen wij voor uw voorraad management en leveringen. Dankzij onze lokale opslag kunnen wij een snelle en efficiënte levering verzekeren die is gebaseerd op uw behoeften en productieplanning. Als u ruimte tekort komt, kunnen wij u voorraadbeheer op contractbasis aanbieden, zodat u kleinere, regelmatige leveringen krijgt en ook de kosten kunt spreiden, waardoor u in andere onderdelen van het bedrijf kunt investeren. Daarnaast bieden we ook  een ompak service en kunnen potten en flessen voorzien worden van doppen.

Pont streeft ernaar uw algemene partner in logistiek te zijn die meer biedt dan verpakkingsoplossingen.

PERMANENTE VOORRADEN
VOORFINANCIERING VAN VOORRADEN
LEVERINGEN "OP AFROEP"
EUROPESE DEKKING
logistical support
logistical support

Powered by Atypic