DISCLAIMER

De informatie op deze website is enkel voor algemene informatie doeleinden. De informatie wordt verstrekt door Pont en terwijl we proberen de informatie up-to-date en correct is, maken we geen verklaringen of garanties van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Elke plaats die u vertrouwen op dergelijke informatie is dan ook strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade dan ook die voortvloeien uit het verlies van gegevens of winsten voortvloeien uit of in verband met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u te linken naar andere websites die niet onder de controle van Pont. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Het opnemen van een link impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of achter de standpunten binnen hen.

Er wordt alles aan gedaan om de website te houden en soepel. Echter, Pont neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website tijdelijk niet beschikbaar vanwege technische problemen buiten onze controle.

Powered by Atypic