De kracht van een
europese groep 
met de flexibiliteit
van een lokale service

VOORRAAD EN LEVERING

Pont heeft een grote geografische dekking om zo dicht mogelijk in de buurt van zijn klanten te zijn. Deze nabijheid garandeert een betrouwbare en snelle service voor klanten.

12 magazijnen strategisch gevestigd in de belangrijkste Europese landen

Voorraad binnen handbereik met 'just in time'-leveringen

Wij kunnen 24 uur per dag leveren en zelfs in het weekend als u dat nodig hebt

Op basis van een contract kan Pont ook uw voorraad voorfinancieren, beheren en zelfs herverpakken indien nodig. Pont houdt uw voorraad om just-in-time-leveringen te verzekeren (JIT) die uw eigen voorraadniveaus en -waarden verminderen.

Pont streeft ernaar uw algemene partner in logistiek te zijn die meer biedt dan verpakkingsoplossingen.

Met dagelijkse leveringen overal in Europa vanuit onze verschillende magazijnen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat uw volgende verpakkingsoplossing binnen handbereik is.  

Als u zich realiseert dat de kosten van voorraad en algemene uitgaven gerelateerd aan opslag (huur, verzekering, handling, personeel etc.) tot 1/3 van het kapitaal van een bedrijf kunnen vertegenwoordigen, wordt het duidelijk dat het optimaliseren van deze kosten essentieel is. Met deze diensten biedt Pont u de mogelijkheid om kosten om te zetten in kapitaal om te investeren in het ontwikkelen van uw kernactiviteiten. 

OPSLAG BIJ PONT VERPAKKINGEN OMVAT:

Geklimatiseerde en schone magazijnen

Een managementsysteem met hoge prestaties door het scannen van up-to-date inventarissen

Compleet onderhoud en reiniging van magazijnen

Overdekte dokken en laadplatformen die beschermd zijn tegen slecht weer

EEN DUURZAME AANPAK

Op ieder niveau van de groep wordt iedereen gestimuleerd om te letten op de milieu-impact van onze activiteiten. Dit gebeurt door middel van vele kleine details die uiteindelijk resulteren in de reductie van onze koolstofvoetafdruk. Op productniveau heeft Pont besloten om zich alleen te concentreren op materialen die in hoge mate recyclebaar zijn, zoals glas en de PET-, HD-PE-, LD-PE- en PP-polymeren.

Respect voor en bescherming van het milieu vormt ook een integraal onderdeel van al onze activiteiten, waaronder de selectie van onze partners. Onze expediteurs gebruiken bijvoorbeeld vrachtwagens die voldoen aan de EUR05-emissiestandaarden; de meest strenge voor zwaar materieel. Daarom zijn onze leveringen aan onze klanten zo verantwoordelijk mogelijk.

KWALITEIT EN CONTROLE

Bij Pont vormen kwaliteitsmanagement en de controle van procedures een onderdeel van ons DNA. Daarom is het voor ons belangrijk om onze klanten dag na dag een onberispelijke service te bieden en om onze certificeringen te verdienen:

ISO 22000 is een must en garandeert onze klanten dat de producten die Pont levert, overeenkomen met de huidige standaarden, waaraan al onze magazijnen voldoen.

De meest belangrijke certificering voor ons is degene die onze klanten ons toekennen. Uit een klantenenquête die om de 3 jaar en al drie jaar op rij wordt uitgevoerd, kwam naar voren dat Pont een cijfer van 8,5 heeft gekregen op een schaal van 1 tot 10 voor al onze services.

Powered by Atypic